BZakaži termin
Menu
Tel : 011 244 10 10
Mob : 069 244 10 10

tanjailijana@gmail.com

Radno vreme:
Pon - pet : 10:00h - 21:00h
Sub: 10:00h - 19:00h
Ned: Na zakazivanje

Koče Kapetana 16 (Vračar)
Beograd

Skip to Content

Blog

February 11, 2021

PRIMENA TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING LICA
Radiotalasi sa koriste za podmlađivanje i zatezanje kože – za radiotalasni lifting. Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod tretmana Radiotalasni lifting lica.
U suštini radiotalasni lifting (RF) je fizioterapija kojom se na potpuno prirodan i neinvazivan način podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled. Tretman Radiotalasni lifting je vrlo prijatan. Nakon tretmana nije potrebna dodatna nega kože.
Radiotalasni lifting lica se primenjuje: 
– kada se pojave bore i prvi znaci starenja, 
– kod opuštenosti kože na licu, vratu, dekolteu, 
– kod pojave spuštenih kapaka, kesica oko očiju, bora na čelu i licu, kesastih obraza, nazolabijalnih bora, 
– ako je prisutno „fotostarenje“ kože, zbog pojačanog dejstva i izloženosti Suncu ili solarijumu, 
– ako se želi efekat liftinga bez hirurškog zahvata, 
– kod preventivnog sprečavanja gubitka elastina i kolagena u koži, 
– kod prisutne dehidratacije kože, smanjenog turgora kože, 
– pre i posle hirurških tretmana liftinga.


PREDNOSTI NEINVAZIVNOG TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING LICA
Radiotalasni lifting lica je neinvazivan, bezbolan tretman podmlađivanja lica (moguće i tela), koji se radi sve dotle dok organizam sam, prirodno proizvodi kolagen. Osnovna prednost primene tretmana Radiotalasni lifting lica u odnosu na hirurški lifting, kao anti-aging tretman lica i vrata, je ta što se tretmanom Radiotalasni lifting tretira čitavo lice i vrat i efekti su vidljivi u svim predelima lica i vrata odjednom, a ne parcijalno, kao kod hirurškog liftinga. Kod korišćenja usluge Radiotalasni lifting, u okviru tretmana, tretira se kompletno lice i vrat: predeo čela, predeo oko očiju i kapci, nazolabijalne bore (bore između nosa i uglova usana), spuštani uglovi usana, opušteni, viseći obrazi (koji stvaraju tužan izraz lica), podbradak i kompletan vrat. Posle serije tretmana Radiotalasni lifting lica (od 5-10, što je individualno) lice je u celosti podmlađeno i ima svež, mladalački izgled.Za razliku od tretmana Radiotalasni lifting lica, hirurški lifting je invazivan, bolan (neophodna anestezija), sa pratećim neželjenim efektima (podlivi, otoci, skriveni ožiljci) i radi se parcijalno, a cena je neuporedivo veća u odnosu na cenu tretmana Radiotalasni lifting lica. Kod hirurškog liftinga efekti su vidljivi samo u delovima koji su sečeni (npr. kapci, čelo), dok ostatak lica ostaje i dalje „star“, čime je lice upadljivije „mlađe“ u pojedinim delovima, dok ostatak lica deluje neharmonično, a celo lice neprirodno. Hirurški lifting nije moguće raditi kod pojedinih delova tela, kao što je vrat, tako da on ostaje kao deo tela koji odaje godine. Efekat hirurškog liftinga lica zavisi od veštine i stručnosti hirurga, što je dodatna prepreka.


READ MORE

MINIVAL

MINIVAL SE VRAĆA U MODU !!
Osamdesetih i devedesetih godina dvadesetog veka sve žene su bile kovrdžave. Pitate se kako? Imale su minival. Lokne su se pravile u frizerskim salonima po želji krupne, sitne, na dugu ili kratku kosu. Kakve god, bile su modni imperativ koji ni jdna žena nije preskočila.

Moda se zatim promenila, kovrdžave brinete zamenile su plavuše duge ispeglane kose.

Minival je pao u zaborav. Mlađe osobe obično pitaju šta je to trajna jer nikada nisu videle te ogromne razbarušene frizure. Bolje neka ostanu u 80-im gde im je i mesto a mi da se upoznamo sa novim sasvim cool trajnim frizurama.

Takođe bi trebalo uskladiti i oblik frizure sa vrstom minivala. Neki bolje izgledaju na ravno šišanoj kosi dok su drugi prikladniji za stepenasto šišanu kosu.

Ne bi trebalo da se odlučujete za minival odmah nakon promene frizure. Osim toga većina frizera skraćuje krajeve nakon minivala kako bi se uklonili uvrnuti krajevi a vaš minival dobio savršen oblik.

READ MORE

ŠIŠANJE SVEĆOM

VELATERAPIJA

Da li ste znali da se kraljica Kleopatra, večno upamćena po svojoj lepoti, šišala svećom? I nisu samo njeni gusti pramenovi “prolazili” kroz plamen, postajući zdraviji i sjajniji… Ova tehnika je nastala u Egiptu, postala je popularna u Brazilu, a potom se raširila i u ostale delove sveta. Velaterapija je danas planetarni hit, pa je i kod nas tražena. Zašto šišanje svećom, a ne makazama?

 • Šišanje svećom je, za razliku od klasičnog, regenerativni tretman kose.Gde makaze naprave rez, tu dlaka ostaje otvorena i oštećena. Velaterapijom ne možete da skratite ni oblikujete frizuru, ali možete da skinete oštećenja sa kose i zapečatite krajeve, pa se mnogo teže lista jer hranljive materije ostaju u dlaci. Zato brže raste, sjajnija je, ima veći volumen i lakše se oblikuje.

Kako izgleda tretman?

 • Najpre kosu hidriramo, zatim je u tankim sekcijama uvrćemo u oblik kanapa i belom parafinskom svećom spaljujemo krajeve koji štrče sa strane. Potom je natapamo specijalnom maskom koja stoji pet do sedam minuta, ispiramo i na kraju nanosimo specijalni preparat koji sadrži 85 posto keratina. Iskustva klijenata pokazuju da je velaterapiju najbolje raditi jednom u tri meseca.

Mnogi se plaše da im frizeri ne spale kosu svećom, to je nemoguće jer se ona umotava u “kanap”, pa joj plamen ne može ništa osim ako bi se baš dugo držao.

READ MORE

Dermapen botox lica

BAROQUE koktel zamenjuje botoks, ima super iskoristljivu hijaulornsku kiselinu(antiaging). Peptidi sprečavaju i smanjuju kontrakcije mišića lica, sprečavajući nastanak novih mimičkih bora i ublažavajući postojeće bore. Jedinstvena sinergija za potpuni efekat liftinga.

READ MORE

Voćne kiseline

Metoda hemijskog pilinga zasniva se na ljuštenju površinskog sloja, pod uticajem hemijskih preparata. Proces se odvija tako što zahvaljujući keratolitičkom i kaustičnom efektu supstanci sadržanih u hemijskom pilingu dolazi do razmekšavanja i rastvaranja keratinskih slojeva površinskog dela kože.

READ MORE

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površnog sloja kože, tj izumrlh ćelija stratum korneuma. To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože. Prvi put je korisćena u Italiji 1985. godine i od tada se primenjuje u gotovo svim zemljama sveta.

READ MORE

Ultrazvuk lica

ULTRAZVUK ZA LICE se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvaranje stanica.  Te svi aktivni sastojci ( vitamini, minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina, vitamin c, kolagen, elastin ) koje nanosimo koža u potpunosti upija. Prodiru u stanice koje se unutar nekoliko minuta zatvaraju i taj aktivni sastojak ostaje u njima.

READ MORE

B.TOXKARE

Predstavljamo vam potpuno novu, naprednu tehnologiju italijanskog Brenda Alter Ego, B. TOXKARE koji je kreiran kao moćan koktel ciljanih aktivnih sastojaka za zdravu kosu bez mana. B. TOXKARE je profesionalan intenzivni tretman formulisan da hidrira i jača kosu, daje joj bujnost i puni vlas, a istovremeno daje kosi mekoću, posebno kod slabih i tretiranih struktura, i kose koja je sklona mršenju.

READ MORE

KAVITACIJA

Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.

Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu.
Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije – membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom elimniniše iz tela.
Sa ovim tretmanom je moguće potpuno bezbolno, posle samo oko 40min izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija ZAUVEK, a to se vidi po momentalnom smanjenju obima od oko 1-4 cm na mestima gde postoje naslage sala ili masni celulit. „Glava” aparata po koži klizi preko nanetog kontaktnog gela, uz blago zujanje koje asocira na delotvornost, a osećaj toplote i relaksacije su jedine prateće „pojave”.
Kavitacija je prava metoda za Vas ako pripadate grupi ZDRAVIH žena i muškaraca, svih godina, prosečne telesne težine, koji ne mogu da se oslobode izvesnih upornih naslaga, a uprkos dijetama ili vežbanju, a ne želete da se podvrgnete rizicima, troškovima i oporavku kod hirurške liposukcije.

Tretmani se rade jednom u pet do sedam dana, sa pratećom obaveznom limfnom drenažom  Broj tretmana se individualno određuje na konsultaciji.Tokom Vaše individualne konsultacije, lične i diskretne, možete saznati više o metodi Kavitacije, a takođe i koje su još dopunske terapije prikladne da postignete željeno reoblikovanje tela, zatezanje kože ili smanjenje oticanja nogu.

Liposukcija i kavitacija (lipoliza) se bore protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti. Takođe, ne rade se trudnice, osobe sa dijabetesom, bubrežnim obolenjima, tumorima i sl.

KARAKTERISTIKE

 • -BEZBOLAN TRETMAN
 • -NEINVAZIVNA METODA
 • -BRZI REZULTATI
 • -LIMFNA DRENAŽA
 • -DELOVANJE NA DEPOZITNE MASNOČE LIPOLIZA

KAVITACIJA SE KORISTI KOD SLEDEĆIH INDIKACIJA:

 • -PROBLEMI SA CELULITOM
 • -PREKOMERNA DEBLJINA
 • -LIMFNI I VENSKI ZASTOJ
 • KAKO DOLAZI DO STVARANJA KAVITACIJE?
 • -STVARANJE MEHURIĆA VAKUMA
 • -MEHURIĆ POSTIŽE NEJVEĆE GABARITE
 • -DOLAZI DO DESTABILIZACIJE MEHURIĆA
 • -IMPLOZIJA ODNOSNO URUŠAVANJE MEHURIĆA SAMOG U SEBE

KAKO DELUJE

Razbijanje membrane masnih ćelija dolazi do oslobađanja masnoća  u obliku triglecerida u intersticijsku međućelijsku tečnost.Ostaci razbijenih ćelija eleminišu se putem limfnog sastava I jetre.Princio delovanja  su frekventni ultrayvučni talasi ,fokusirani na tačno određenoj dubini gde se vrši selektivno razbijanjepotkožnih masnih ćelija bez oštećenja okolnog tkiva.

READ MORE

NADOGRADNJA KOSE

Nadogradnja kose zavisi prvenstveno od samog keratina. Ako isti nije dovoljno otporan na toplotu, pri sušenju kose, može doći do njegovog topljenja, što bi prouzrokovalo međusobno spajanje pramenova. Takođe je potrebno da keratin bude čvrst, kako ne bi došlo do linjanja i mršenja kose.

READ MORE