PRIMENA TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING LICA
Radiotalasi sa koriste za podmlađivanje i zatezanje kože – za radiotalasni lifting. Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod tretmana Radiotalasni lifting lica.
U suštini radiotalasni lifting (RF) je fizioterapija kojom se na potpuno prirodan i neinvazivan način podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled. Tretman Radiotalasni lifting je vrlo prijatan. Nakon tretmana nije potrebna dodatna nega kože.
Radiotalasni lifting lica se primenjuje: 
– kada se pojave bore i prvi znaci starenja, 
– kod opuštenosti kože na licu, vratu, dekolteu, 
– kod pojave spuštenih kapaka, kesica oko očiju, bora na čelu i licu, kesastih obraza, nazolabijalnih bora, 
– ako je prisutno „fotostarenje“ kože, zbog pojačanog dejstva i izloženosti Suncu ili solarijumu, 
– ako se želi efekat liftinga bez hirurškog zahvata, 
– kod preventivnog sprečavanja gubitka elastina i kolagena u koži, 
– kod prisutne dehidratacije kože, smanjenog turgora kože, 
– pre i posle hirurških tretmana liftinga.


PREDNOSTI NEINVAZIVNOG TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING LICA
Radiotalasni lifting lica je neinvazivan, bezbolan tretman podmlađivanja lica (moguće i tela), koji se radi sve dotle dok organizam sam, prirodno proizvodi kolagen. Osnovna prednost primene tretmana Radiotalasni lifting lica u odnosu na hirurški lifting, kao anti-aging tretman lica i vrata, je ta što se tretmanom Radiotalasni lifting tretira čitavo lice i vrat i efekti su vidljivi u svim predelima lica i vrata odjednom, a ne parcijalno, kao kod hirurškog liftinga. Kod korišćenja usluge Radiotalasni lifting, u okviru tretmana, tretira se kompletno lice i vrat: predeo čela, predeo oko očiju i kapci, nazolabijalne bore (bore između nosa i uglova usana), spuštani uglovi usana, opušteni, viseći obrazi (koji stvaraju tužan izraz lica), podbradak i kompletan vrat. Posle serije tretmana Radiotalasni lifting lica (od 5-10, što je individualno) lice je u celosti podmlađeno i ima svež, mladalački izgled.Za razliku od tretmana Radiotalasni lifting lica, hirurški lifting je invazivan, bolan (neophodna anestezija), sa pratećim neželjenim efektima (podlivi, otoci, skriveni ožiljci) i radi se parcijalno, a cena je neuporedivo veća u odnosu na cenu tretmana Radiotalasni lifting lica. Kod hirurškog liftinga efekti su vidljivi samo u delovima koji su sečeni (npr. kapci, čelo), dok ostatak lica ostaje i dalje „star“, čime je lice upadljivije „mlađe“ u pojedinim delovima, dok ostatak lica deluje neharmonično, a celo lice neprirodno. Hirurški lifting nije moguće raditi kod pojedinih delova tela, kao što je vrat, tako da on ostaje kao deo tela koji odaje godine. Efekat hirurškog liftinga lica zavisi od veštine i stručnosti hirurga, što je dodatna prepreka.