ULTRAZVUK ZA LICE se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvaranje stanica.  Te svi aktivni sastojci ( vitamini, minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina, vitamin c, kolagen, elastin ) koje nanosimo koža u potpunosti upija. Prodiru u stanice koje se unutar nekoliko minuta zatvaraju i taj aktivni sastojak ostaje u njima.

Polako se otpušta i puno duže djeluje nego preparati koji se ručno nanose na kožu lica. Delovanje ULTRAZVUČNOG tretmana lica unosa preparata je puno dugotrajnije od klasičnog unosa ručnom masažom lica.

Još jedna od funkcija

ULTRAZVUKA ZA LICE je da s jedne strane podstiče obnavljanje oštećenih stanica, a s druge strane poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizma kože te takođe ubrzava cirkulaciju limfe. Zajedno s funkcijom zagrevanja za razgradnju masti i poboljšanje potkožne apsorpcije, tako smanjuje višak vode i nakupljene masti (poboljšava kolagen i elastin, uklanja vrećice ispod očiju i tamne krugove oko očiju) .

KOŽA usled nepravilnog negovanja i zanemarivanja mogu nastati određeni problemi. Poput BORA, FLEKA, PERUTANJE, MASNOĆE, preterane DEHIDRACIJE pa do izgleda UMORA i SIVILA. Čišćenje lica i tretmani lica su neizostavni tretmani nege  kože lica ako želite odložiti prve znakove starenja.

Neke od načina potrebnog negovanja  kože lica možete isprobati u našem kozmetičkom salonu BAROQUE  na Vračaru.